PMC Bedrijfszorg

Kebajastraat 29
1336 NA ALMERE

Bel ons op

085- 109 13 14

Voorkom langdurig verzuim met PMC Bedrijfszorg

Wanneer een medewerker ziek wordt, is het van groot belang om snel en adequaat te handelen. Met een goede verzuimbegeleiding kunt u voorkomen dat een medewerker langdurig uitvalt en uw bedrijf te maken krijgt met hoge kosten. PMC Bedrijfszorg biedt een uitgebreide verzuimbegeleiding, waarbij wij u helpen om het verzuim te voorkomen en, indien nodig, de re-integratie van de medewerker te begeleiden.

Onze verzuimbegeleiding omvat onder andere:

Verzuimpreventie:

Samen met u kijken wij naar mogelijke oorzaken van verzuim en bieden wij oplossingen om verzuim te voorkomen. Door onze kennis en ervaring in te zetten, helpen wij u om een gezonde werkomgeving te creëren.

Verzuimregistratie:

PMC Bedrijfszorg biedt een efficiënte verzuimregistratie, waarbij wij de verzuimgegevens van uw medewerkers bijhouden. Hierdoor heeft u altijd inzicht in het verzuim binnen uw bedrijf.

Verzuimbegeleiding:

Bij verzuim begeleiden wij u bij de stappen die u kunt ondernemen om de medewerker zo snel mogelijk weer aan het werk te krijgen. Hierbij werken wij nauw samen met de bedrijfsarts en andere specialisten om de re-integratie te bevorderen.

WIA-begeleiding:

Wanneer een medewerker langdurig verzuimt, kan dit leiden tot een WIA-aanvraag. PMC Bedrijfszorg begeleidt u bij deze aanvraag en zorgt ervoor dat u aan alle wettelijke verplichtingen voldoet.

Met onze verzuimbegeleiding bent u verzekerd van een professionele aanpak en deskundige begeleiding bij verzuim en re-integratie. PMC Bedrijfszorg zorgt ervoor dat uw medewerkers snel weer aan het werk kunnen, waardoor de continuïteit van uw bedrijf gewaarborgd blijft.

Door onze kennis en ervaring in verzekeringsgeneeskunde weten we precies welke acties nodig zijn om een re-integratiedossier op orde te hebben en onnodige verlenging van loondoorbetalingplicht bij RIV-toets en WIA- beoordeling te voorkomen.

Neem contact op met PMC Bedrijfszorg en ontdek hoe onze verzuimbegeleiding uw bedrijf kan ondersteunen. Wij staan voor u klaar en helpen u graag verder.

Uitgebreid eigen netwerk

PMC Bedrijfszorg werkt dagelijks met een uitgebreid eigen netwerk van disciplines als: